Hydroizolácia balkóna alebo terasy je mimoriadne jednoduchá vďaka našim špecializovaným hydroizolačným systémom!

Izolácia terasy, balkóna alebo verandy vyžaduje výber vhodnej hydroizolácie. V našom sortimente máme niekoľko riešení na báze polyuretánových živíc. Ak má byť povrch povrchovo upravený dekoratívnymi materiálmi, ako sú keramické dlaždice alebo dosky, odporúčame hydroizoláciu podkladu DuroFlex, DuroDach S alebo DuroDach R (aj pre vnútorné použitie – výrobky na vodnej báze). Každý z týchto materiálov zabezpečí účinnú hydroizoláciu v prípade úniku cez dekoratívnu vrstvu. Vďaka svojmu bezšvovému tvaru naše nátery pevne vyplnia akékoľvek mikrotrhliny v betóne. Pre každé z vyššie navrhovaných riešení by sa mal použiť základný náter DuroGrunt 2K.

Vyberte si hydroizolačný systém, ktorý sa komplexne postará o krytý povrch!

Izolácia balkóna, terasy alebo podobného priestoru vyžaduje tesnenie, ktoré nielen chráni povrch pred škodlivými účinkami vody. Vždy by ste mali brať do úvahy ďalšie faktory, ktoré ovplyvňujú rýchlejšie využitie povrchu a časom možné komplikácie vyplývajúce z jeho stavu. Naše tesniace systémy DuroDACH sú tiež odolné voči vetru, teplotným rozdielom, poveternostným vplyvom, chemikáliám a UV žiareniu. Vďaka týmto vlastnostiam zaručujú naše výrobky optimálnu a úplnú ochranu potiahnutého povrchu nielen pred samotnou vlhkosťou, ale aj pred inými faktormi, ktoré môžu ovplyvniť budúce poškodenie alebo nedokonalosti.

Pozrite sa na ďalšie možnosti, ktoré ponúka použitie našich profesionálnych živíc!

Druhým riešením pre terasy a balkóny je hydroizolácia a povrchová úprava v jednom. Pokiaľ ide o balkón, hydroizolácia vrstvou je optimálnym a efektívnym riešením. Takýto živicový systém pozostáva zo základného náteru DuroGrunt 2K, povrchovej úpravy DuroDach S alebo DuroDach R a tesniacej vrstvy DuroDach TOP-S. Voliteľne, aby ste dosiahli protišmykový efekt, môžete počas aplikácie naliať kremenný piesok po celom povrchu. Dodatočný dekoratívny efekt možno dosiahnuť použitím farebných pieskov alebo pridaním viacfarebných okvetných lístkov. Veľký výber farieb znamená, že každý si môže nájsť niečo pre seba.

Máte záujem o zateplenie balkóna alebo terasy? Odporúčame vám, aby ste nás kontaktovali!

Navrhované riešenia sú perfektné ako účinná hydroizolácia balkóna alebo terasy s estetickou, odolnou a ľahko čistiteľnou povrchovou úpravou.